bedrijfsbladen

Wanneer u in uw organisatie meer dan alleen een nieuwsbrief wilt uitgeven, maar denkt aan een glossy tijdschrift, dan kunt u ook hiervoor bij Klawitter Tekstservices terecht.

advertorials

Een advertorial is een wervend redactioneel stuk, dat vaak door bedrijven gebruikt wordt om hun bekendheid te vergroten of om een specifieke boodschap over te brengen. Uiteraard is de formulering en aantrekkelijkheid van groot belang. Klawitter Tekstservices schrijft graag deze artikelen voor u.

interviews

ook voor gedegen interviews kunt u bij ons terecht. Deze interviews worden door ons uitgevoerd en uitgewerkt en kunnen direct in een nieuwsbrief of weekblad gepubliceerd worden.

correctiewerk

Schrijft u graag zelf, maar zoekt u nog een vangnet in de vorm van een persoon die het stuk nog even objectief beoordeelt op schrijfstijl en spelling. Klawitter Tekstservices weet er wel raad mee.

eindredactie

waar nodig kan Klawitter Tekstservices als adviseur aan redacties optreden. Ook is het mogelijk ons tekstbureau in te huren als (eind-)redacteur van boeken of boekwerkjes.